Posljednja izmjena 22/09/21 by SuperExtraZona

Spider-Man: Miles Morales“ je vožnja rollercoasterom kroz ulice, parkove, zidove, krovove, obalu i nebo nad Manhattanom. Koristi isto područje i isti način open-world igranja kao i prethodna igra „Marvel’s Spider-Man“ iz 2018., ali ju nadopunjuje u svakom segmentu. Peter Parker je u proteklih godinu dana trenirao Milesa u njegovim novim vještinama, a sada mu preko božićnih i novogodišnjih praznika ostavlja New York na čuvanje jer s Mary Jane putuje novinarskim zadatkom na par tjedana u Europu. Miles Morales je spreman za svoju avanturu koja u osnovi ima borbu za srce i dušu Harlema dok se zla korporacija Roxxon i tajanstvena organizacija Underground bore za kontrolu kvarta u kojem stanuje novi Spider-Man.


Spider-Man: Miles Morales Action, Adventure, Crime, Fantasy, Sci-Fi, Thriller | November 12, 2020 (United States) 8.6
Director: Ryan SmithWriter: Benjamin Arfmann, Mary KenneyStars: Nadji Jeter, Yuri Lowenthal, Jacqueline PinolSummary: In this sequel of Marvel's Spider-Man (2018), you can play as Miles Morales as a new and different Spider-Man while he learns some stories about his will of fighting crime and serving justice by his mentor and former hero, Peter Parker.

Photos


See all photos >>


Spider-Man: Miles Morales (2020., PS4 / PS5)

Ta povezanost s ljudima i područjem daje Milesovoj priči element koji prethodna igra nije imala. Njegova majka se bacila u politiku nakon što mu je ubijen otac i bori se za dobrobit ljudi jednako žestoko kao i njezin sin. Pratimo ju na uličnim skupovima, ali i obitelj kako se skuplja na badnjoj večeri. Mirni dijelovi u kojima Miles u civilu hoda ulicama i priča s ljudima dok snijeg pada po gradu prekrasnog božićnog ugođaja su lijepi balans vratolomnoj akciji. Osnovni Spider-Manovi pokreti su i dalje tu, dodano je nešto novih koji se mogu otključati tijekom igre, uz jedinstvene Milesove bioelektrične sposobnosti. Pratimo glavnu priču koja otkriva nešto i o njemu i ljudima oko njega, ali su tu i mnoge misije sa strane koje mu omogućuju da stekne veće iskustvo, a time i otključa nove sposobnosti i olakša borbu protiv bossova.„Spider-Man: Miles Morales“ je možda kraći od „Marvel’s Spider-Mana“, ali je sigurno njegovo poboljšanje i dobrodošla razrada osnovnog koncepta. Zamišljen je i djeluje kao dodatak osnovnoj igri, ali savršeno funkcionira kao samostalna igra. Svladavanje kontrola je intuitivno, a karakterizacija glavnih likova i njihov prikaz je napravljen s velikim trudom kako bismo se odmah uvukli pod Milesovu kožu i jedno od mnogih njegovih Spider-manovih odijela koje također možemo otključavati tijekom igre.

Rating: 4.5 out of 5.


Napiši prvi komantar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.