Skyrim pc box cover

Posljednja izmjena 17/03/21 by Ivan Palijan

Skyrim“ daje, u nedostatku veće riječi, veličanstveno iskustvo, ukoliko imamo par stotina sati koje mu možemo posvetiti. Samo tako možemo biti nagrađeni za svo ono vrijeme uloženo u proizvodnju čarobnih napitaka i predmeta, oružja i oklopa, te zbrinjavanja siročadi. Na drugom kraju skale zanimljivih stvari koje se događaju u Skyrimu je glavna priča. Između je nemogući broj manjih questova i modova koji od igre čine neprestano mutirajući organizam koji nikada ne možete do kraja upoznati. To nam daje nepodnošljivi osjećaj slobode da možemo u igri otići bilo gdje i raditi, dobro, no bilo šta, ali prilično toga što uključuje oružje, magiju i zmajeve.


The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) Action, Adventure, Fantasy | Video game released 11 November 2011 9.4
Director: Todd Howard, Nick James PearceWriter: Emil Pagliarulo, Brian ChapinStars: Max von Sydow, Christopher Plummer, Joan AllenSummary: The Empire of Tamriel is on the edge. The High King of Skyrim has been murdered. Alliances form as claims to the throne are made. In the midst of this conflict, a far more dangerous, ancient evil is awakened. Dragons, long lost to the passages of the Elder Scrolls, have returned to Tamriel. The future of Skyrim, even the Empire itself, hangs in the balance as they wait for the prophesized Dragonborn to come; a hero born with the power of The Voice, and the only one who can stand amongst the dragons. Written by Bethesda Game Studios

Photos


See all photos >>


Skyrim pc box cover
The Elder Scrolls V: Skyrim (2011., PC / PS3 / Xbox 360)

Među spektakularnim predjelima kojima ćemo koračati, najspektakularniji prizori su oni koji uključuju zmajeve. Jer, u „Skyrimu“ naš junak ili junakinja ima posebnu vezu s njima pa će se redovno pojavljivati, dopustiti mu da ih porazi što onda otvara nove mogućnosti za razvoj lika. Lika koji ima zmajsku krv, govori zmajskim jezikom, koristi zmajsku magiju, ali je tu da spasi Skyrim od zmajeva. Nije ovo jedina mogućnost koja bi stvorila PTSP, jer s druge strane su i dosadne svakodnevne aktivnosti u kojima možemo sakupljati hranu i piće, birati odjeću, te namještati nekretnine koje smo kupili putem. Zvuči bazično i bespotrebno, ali ne vjerujemo da je itko ikada tko je igrao „Skyrim“ propustio priliku da kupi kući i eventualno stupi u brak s pripadnikom ili pripadnicom suprotnog spola. Skyrim je uglavnom prekriven snijegom, a muče ga i stalni politički i vojni sukobi. To nije ugodno mjesto za život pa svaka prilika za udobnošću, ugodom i sigurnošću treba biti iskorištena.„Skyrim“ je 3D open-world fantasy RPG bez premca. Svaka fantazija je ubačena u osnovnu igru ili se nalazi u dodacima i beskrajnim modovima. U njemu se kriju bezbrojni sati i višestruki načini igranja. Koji od njih ćemo odabrati, osim očiglednog šuljanja i rješavanja većine neprijatelja izdaleka lukom i strijelom, naravno, ovisi o nam i našim sklonostima.

Rating: 5 out of 5.


Napiši prvi komantar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.