Posljednja izmjena 23/02/21 by Ivan Palijan

Nitko ne može imati sumnje u tvrdnju kako je s „Igrom prijestolja“ televizijska produkcija doživjela svoj vrhunac. Sama ambicioznost projekta izaziva strahopoštovanje. Kroz osam sezona pratiti toliku količinu likova, a da sve ima smisla… Sve do nesretne osme sezone. Razlog zbog čega je sve funkcioniralo do tada jest u predlošku George R.R. Martina koji je svoju naraciju pleo na specifičan način koji je dozvoljavao da čak i glavni likovi budu smaknuti, a da se ona nastavi. Naracija je fokusirana na Westeros, kontinent na kojem se zbivaju igre, ratovi i borbe za prijestolje iz naslova.


Game of Thrones  Action, Adventure, Drama | 3420min | TV Series (2011–2019) 9.3
Writer: David Benioff, D.B. WeissStars: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit HaringtonSummary: In the mythical continent of Westeros, several powerful families fight for control of the Seven Kingdoms. As conflict erupts in the kingdoms of men, an ancient enemy rises once again to threaten them all. Meanwhile, the last heirs of a recently usurped dynasty plot to take back their homeland from across the Narrow Sea. Written by Sam Gray

Photos


See all photos >>


Game of Thrones / Igra prijestolja (2011.-2019.)

Kao što niti u igri šaha ne pratimo putanju jedne figure, nego nas zanimaju zbivanja na tabli. U osmoj sezoni odjednom je fokus naracije prebačen na par preostalih glavnih likova kako bi se tako priča naprasno dovela kraju i naravno da ništa više nije imalo smisla. S obzirom da George R.R. Martin dovršava preostale dvije knjige, da to već traje jako dugo, sigurni smo da bar on neće zbrzati kraj kako bi se nakon toga bavio nečim drugim. Bez obzira na kraj u kojem su svi postali glupi, bespotrebni ili mrtvi, „Igra prijestolja“ ostaje čudo stvaranja koje će ostati nedostižno svima koji će se okušati u kreiranju vlastitih svjetova.

Rating: 5 out of 5.


Napiši prvi komantar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.