Posljednja izmjena 09/01/23 by Ivan Palijan

Napraviti spin-off prequel jedne od najvažnijih serija svih vremena koje morate pogledati, ne bi imalo smisla da to također ne bude jedna od najvažnijih serija koje morate pogledati. Srećom jabuka nije pala daleko od stabla „Better Call Saul“ je jednako važan kao i „Breaking Bad“. Urnebesniji je od svog izvornika, nema toliku dramu u svojoj osnovi, njegov je glavni junak ljudskiji, ali jednako pati zbog svog neostvarenog američkog sna i bit će isto spreman učiniti sve kako bi ga ipak ostvario. Jedan je svijet koje ga nastanjuju Heiselberg i Saul Goodiman, Walter White i Jimmy McGill. Lika kakvog poznajemo, niti serije „Better Call Saul“ ne bi bilo da Bob Odenkirk nije u „Breaking Bad“ dobio posao da unese još humora tu sumornu priču. No, s njim je Saul Goodman / Jimmy McGill dobio dubinu, a njegova vještina je dovela do toga da se lik još bolje istraži i snimi 50 epizoda u 5 sezona s planiranih još 13 u posljednjoj sezoni.


Better Call Saul  Crime, Drama | 2760min | TV Series (2015– ) 8.7
Writer: Vince Gilligan, Peter GouldStars: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan BanksSummary: Before Saul Goodman, he was Jimmy McGill. And if you're calling Jimmy, you're in real trouble. The prequel to "Breaking Bad" follows small-time attorney Jimmy McGill as he transforms into Walter White's morally challenged lawyer, Saul Goodman. Written by zaahir1604

Photos


See all photos >>


Better Call Saul (Vince Gilligan, 2015.-)

Dok serija nosi ime pohlepnog odvjetnika koji brani najveće gadove, transformacija koju čekamo ne može biti preduga. Jimmy McGill je dirljiv u trenucima kada u najgorim situacijama ipak želi učiniti dobro za druge. On je bivši prevarant (con-artist) koji je da bi se dokazao svome bratu, zvijezdom među odvjetnicima, nakon zatvora završio dopisnu školu i položio ispit da bi se i on bavio odvjetničkom praksom. No, sića koju zarađuje braneći po službenoj dužnosti, te spremište iza vijetnamskog salona za ljepotu koje mu je ured i spavaća soba, nisu uvjeti života koje priželjkuje. Kaos, razočaranja i urnebes koje više ne može podnijeti od njega su napravili Saula Goodmana.

Rating: 4.5 out of 5.


Napiši prvi komantar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.