Assassin's Creed Valhalla cover

Posljednja izmjena 09/06/21 by SuperExtraZona

Bit će trenuci u „Assassin’s Creed Valhalla“ u kojima ćemo se osjećati pregaženo ili kao da nam izmiče tlo pod nogama. Toliko se velikim doima raspon mogućih zbivanja u igri. Ogromni open-world gameplay nije ništa novo, naravno, ali smo ovdje uronjeni u stvarna povijesna zbivanja tijekom vikinškog osvajanja Britanskih otoka, te još dublje u vikinšku mitologiju. Stoga je ovaj svijet vjerojatno najveći od svih kojih smo imali prilike iskusiti, jer se temelji na poznatoj povijesti i mitologiji.


Assassin's Creed Valhalla (2020) Action, Adventure, Fantasy | Video game released 10 November 2020 8.4
Director: Eric Baptizat, Benoit RicherWriter: Darby McDevitt, Olivia AlexanderStars: Cecilie Stenspil, Magnus Bruun, Carlo RotaSummary: Become Eivor, a Viking raider raised to be a fearless warrior, and lead your clan from icy desolation in Norway to a new home amid the lush farmlands of ninth-century England. Find your settlement and conquer this hostile land by any means to earn a place in Valhalla.

Photos


See all photos >>


Assassin's Creed Valhalla cover
Assassin’s Creed Valhalla (2020., PS4/PC)

Sve ono što mislimo o Vikinzima (osim neutemeljenih kaciga s rogovima) i kako ih si predstavljamo ćemo dobiti u „Assassin’s Creed Valhalla“. Pogonjeni su ratničkom čašću, iracionalnim ponosom i željom za dominacijom. Što od njih čini ludo hrabre i brutalne ratnike. Naš junak Eivor (ili junakinja, možemo igrati kao muškarac ili kao žena) ima jedan težak slučaj obiteljske osvete koji treba riješiti. To ga vodi kroz unutarnje sukobe u Norveškoj, a nakon toga kreće u Englesku gdje osniva svoje naselje, te općim haranjem i pljačkom povećava svoj status i status svoje naseobine. Vrlo rano upoznaje dva pripadnika Bratstva asasina koji mu objasne kako je njegov životni neprijatelj također i neprijatelj Bratstva. Naime, osim vikinškog svijeta, postoji i jedan veći svijet u kojem se odvija borba između Bratstva i Templara. Skrivena oštrica kojom naoružaju Eivora daje nam mogućnost da svoje protivnike rješavamo potajice, u mraku i tišini. Što ozbiljno proširuje već impresivan arsenal mogućnosti kojima je Viking u stanu nanijeti bol, tešku tjelesnu ozljedu i smrt. Obavljanje misija, zadataka i čisto napredovanje u priči otvara mogućnosti za razvijanje sposobnosti našeg lika, a uz spomenuto razvijanje naseobine u Engleskoj, možemo razvijati i njegovu opremu i izgled. Recimo, ovo je dobra prilika da vidimo kako izgledaju ratničke tetovaže i rune na nekome tko je zaista Viking, a ne nogometaš ili gangster.„Assassin’s Creed Valhalla“ daje nam impresivno iskustvo haranja i raznovrsnih borbi u relativno poznatom svijetu Vikinga i njihovih legendarnih pothvata. U svakom trenutku je sve što se događa pretjerano, okršaji su krvavi preko mjere, likovi su veći od života, bogovi se petljaju u zbivanja na zemlji, a tajna društva iza kulisa upravljaju svime što se događa. Na momente se doima previše, ali u svakom je trenutku uzbudljivo.

Rating: 4.5 out of 5.


https://www.superextrazona.eu/najbolje-video-igre-2020-e/

Napiši prvi komantar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.